Saras scones
Igår ställde jag mig på morgonen och bakade scones till frukost.
Dem blev väldigt lyckade och goda. Det går väldigt fort att baka scones så det är en bra lösning om man inte skulle ha något bröd hemma. Och det är ju alltid gott med färskt bröd!

Dem blev väldigt lyckade och goda. Det går väldigt fort att baka scones så det är en bra lösning om man inte skulle ha något bröd hemma. Och det är ju alltid gott med färskt bröd!
Här kommer receptet:
Innehåll:
8 bitar
- 4 1/2 dl Lailas blå mjölmix
- 2 tsk bakpulver
- 1/2 tsk salt
- 50 gram laktosfritt margarin
- 2 dl laktosfri mjölk
Så här gör man:
Blanda först och främst alla torra ingredienser i en bunke. Efter det, finfördela smöret i blandningen.
Sedan tillsätt mjölken och arbete snabbt ihop en deg.
Dela därefter degen i två lika stora delar.
Placera degarna på en plåt med bakplåtspapper och platta ut dem till runda kakor.
Placera degarna på en plåt med bakplåtspapper och platta ut dem till runda kakor.
Ta en gaffel och nagga kakorna och skär i 4 delar.
Grädda i 250 grader i cirka 10 minuter.
Klara att servera!
Jag serverade mina scones tillsammans med vaniljté, blåbärsmarmelad och ost.

Kommentarer
Trackback