Innehållsförteckning
Jag har kommit på min preliminära innehållsförteckning till min bok! så här tänkte jag den:
1. Tack- Jag tackar de personer som hjälpt mig igenom detta projekt och som gjort det möjligt för mig att göra boken.
2. Fakta- Här kommer bra och användbar fakta om sjukdomen celiaki
3. Tips i köket- Här kommer jag skriva upp mycket bra och användbara tips när det gäller att baka och laga mat i kök.
4. Allmänna tips- Här ger jag bra tips att använda i vardagen och som är bra för andra att veta när man umgås med en person som har celiaki.
5. Min egen historia- Här berättar jag om mitt liv som glutenintolerant och mina resa igenom en lång utredning av sjukdomar. Jag kommer berätta hur mitt liv har förändrats med hjälp av den glutenfria kosten.
6. Recepten- Här kommer alla mina recept som jag själv bakat, fotograferat och smakat.
Såhär kommer jag lägga upp mina recept:
1. Fem stycken aptitretare
- Foccacia med oliver, soltorkade tomater och fetaost
- Minicalzone
- Tacopaj
- Små västenbottenpajer
- Piroger
2. Fem stycken matbröd
- Scones
- Medelhavslimpa
- Ostfrallor
- Valnötsbröd
- Mjukt tortilla bröd
3. Fem stycken bullar och mjuka kakor
- Kärleksmums
- Rimbobullar
- Cupcakes i olika smaker
- Sommartårta
- Kladdkaka
4. Fem stycken småkakor
- Chocolate chip cookies
- Havreflarn
- Kolakakor
- Hallongrottor
- Toscaflarn
7. Här kan du vända dig- Här ska jag ge tips på hemsidor, företag, böcker som jag kan rekommendera till dig som är glutenintolerant eller till dig som känner någon som är glutenintolerant.
Kommentarer
Trackback